Jetske Wijnhoud fotografie

Zwangerschapsshoot in de winter

zwangerschapsshoot ommen

Als je in het najaar/winter zwanger bent, is het ook heel leuk om de shoot in je eigen huis te laten plaats vinden ( of als er veel regen voorspelt is op de dag van de zwangerschapsshoot), in plaats van op een buiten locatie. Verwarming aan ( alhoewel, met de gasprijzen van tegenwoordig… haha) kopje thee erbij. Ontspannen in je eigen huis, je kan alleen op de foto, maar je partner en/of oudere kinderen kunnen er ook bij op natuurlijk!

Fijn thuis

Zo’n shoot kan natuurlijk ook gewoon hartje zomer als je dat graag wil hé, het geeft een hele andere sfeer dan een buiten shoot. Een shoot binnen is ook geschikt voor wat blotere foto’s, in lingerie, of bijvoorbeeld met alleen blote buik zoals je op onderstaande foto’s ziet. Hoe mooi is het, pure echte foto’s van jezelf te hebben, waarin je buik heel mooi naar voren komt.

Lotte

Voor deze zwangerschapsshoot mocht ik Lotte en Ella in Zwolle op de foto zetten. We hebben vooral Ella haar ritme gevolgd, gekeken waar zij zin in had. Toen Ella druk aan het spelen was, heb ik wat foto’s van Lotte alleen gemaakt, maar al snel werd ze nieuwsgierig en kwam ze kijken wat we aan het doen waren. Vooral foto’s op het bed maken wat een grote favoriet, Ella heeft wat afgesprongen op bed, ze was helemaal bezweet aan het eind van de shoot. Zo leuk dat ik als fotograaf bij zoveel mensen een kijkje binnen het gezin mag nemen en ze vast mag leggen.

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Jetske Wijnhoud fotografie