Jetske Wijnhoud fotografie

mijn portfolio

neem een kijkje in een paar

galerijen

motherhood shoot

Heerlijk in het bos vlak bij Ommen zette ik een mama met haar
3 dochters op de foto. Lekker spelen, knuffelen en gek doen. Fijn ongedwongen op de foto. 

de liefde vieren

Tijdens zonsondergang, bij het Zwarte gat tussen Zuidwolde en Dedemsvaart heb ik een fotoshoot gehad met Bert en Jenny. De liefde vieren, dat was het thema van de shoot, dansen zoals ze vroeger deden toen ze nog 19 waren,  knuffelen, maar ook tijd voor portretfoto's.  

gezinsshoot

Op de zandvlakte in Beerze zette ik deze leuke familie op de foto. Zo mooi he, die kleuren in de winter! Storytelling fotografie, het gezin vastleggen zoals ze echt zijn. 

newbornshoot

In Raalte heb ik bij Madelon en Sef een newbornshoot gedaan. Zo lief, kleine Sef sliep heerlijk door tijdens de shoot. De leuke gebreide trui die hij draagt tijdens de shoot, zit in mijn client closet, die kun je kosteloos lenen als je een newbornshoot boekt. Ideaal!  

trouwshoot Winter

Qua fotoshoot is de winter echt de perfect tijd om te trouwen, de natuur op zandvlaktes en heides is echt super mooi. Op Mantingerzand mocht ik 2 mooie dames vastleggen!

gezinsshoot

Op een hele koude winterochtend (-6 graden!!) vlakbij Ommen maakte ik bij zonsopgang deze foto's. Door het weer was het niet zo'n lange shoot. Er werd heerlijk gespeeld, knuffelt en gelachen. De prachtige jurk die Kelly tijdens de shoot droeg kan je kosteloos lenen!

newbornshoot

Een trotse grote broer, die liever met trekkers speelde dan op de foto ging. En dat geeft helemaal niets. Spelenderwijs maakte ik van dit leuke gezin mooie foto's. 

motherhood shoot

Op een koude bewolkte dag heb ik Mara samen met haar mama op de foto gezet. Op deze mooie locatie in Zeegse in Drenthe. Spelen, dansen en knuffelen.

zwangerschapsshoot

Twee vrolijke broers met hun ouders, zijn vanuit Hoogeveen naar Ommen gekomen voor een fotoshoot. Lekker spelen op de zandvlakte en ongedwongen foto's maken.

PRIVACY POLICY

© Jetske Wijnhoud fotografie