Jullie verhaal in foto’s,
zoals het écht was.

YESSSSSSSSS, als je dit leest, zijn jullie waarschijnlijk verloofd of gaan jullie dat binnenkort doen. Super leuk, gefeliciteerd!! 

De liefde vieren samen met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Het wordt een dag vol liefde, geluk en emoties, een dag om nooit te vergeten. Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is.  Jullie verhaal in foto's.

Liefdevolle foto's van jullie samen, de dierbaren om jullie heen. Ik zet alle grote én kleine momenten op de foto. De foto’s laten zien hoe jullie als koppel zijn en de dag die jullie gepland hebben om jullie liefde te vieren! hii,

Ik ben fotograaf die altijd op zoek is naar echte emoties en waardevolle momenten en die alle details van jullie bruiloft met veel liefde vastlegt. Zodat jullie als jullie later de foto's terugkijken zien en voelen hoe geweldig jullie mooiste dag was! 

Liefs van Jetske

Ik ben een goede match met jou als...

V

Jullie op zoek zijn naar een gezellige bruidsfotograaf die houdt van ongedwongen, spontane, liefdevolle foto's.

V

Jullie een fotograaf willen die jullie op je gemak stelt en jullie gewoon laat zijn wie jullie zijn. 

V

Mijn stijl van fotografie en nabewerking jullie aanspreekt.

V

Jullie ook juist de mooie kleine momenten vastgelegd willen hebben; Je nichtje die helemaal onder de bruidstaart zit, opa die een dansje waagt op de dansvloer, je vriendinnen die elkaar een knuffel geven. 

10 uur

8 uur

6 uur

€1300

€1500

€1700

12 uur

€1900

Pakketten

Alle pakketten zijn inclusief;

Hieronder kun je lezen wat er bij alle pakketten bruidsfotografie in zit. Mocht je andere wensen hebben, stuur me gerust een berichtje om te overleggen. Meer of minder uren zijn ook mogelijk.

X

Kennismakingsgesprek 

X

Foto's te downloaden uit een online galerij.

X

Inclusief linnen verrassings album van 20x20cm 

X

Een preview van minimaal 10 foto's binnen 4 werkdagen.

X

30 km reisvergoeding, daarna €0.50 per kilometer (vanaf Ommen) De bruiloft moet binnen een straal van 100 km vanaf Ommen plaatsvinden.