motherhood minishoot

Het moeder zijn vieren!

Viering van het moederschap: Een fotoshoot tussen moeder en kind is ook een prachtige manier om het moederschap te vieren. Of je kind nu een half jaar oud is, of 25 jaar. Het moederschap kan soms uitdagend zijn, maar het is ook een van de meest waardevolle en belonende ervaringen in het leven. Met een motherhood shoot wordt de liefde tussen jou en je kind te eren en te gevierd.

Hoe leuk is het om mooie foto's te hebben samen met je kind? Of als je al ouder bent, een shoot te boeken samen met je moeder?
Tijdens de minishoot gaan we 10 minuten foto's maken en fijne herinneringen vast leggen. Ik ga vooral de band tussen jullie vastleggen, knuffels en emoties. Omdat het een korte shoot is is dit het ideale moment voor leuke foto's met een ongeduldige peuter of puber.

Tijdens de shoots neem ik mijn kledingrek mee met de jurken die ik speciaal voor fotoshoots heb aangeschaft. Deze mag je kosteloos lenen tijdens de shoot!


Bij erg slecht weer worden de shoots naar 18 juni verzet.

zaterdag 17 juni 2023

De minishoots zijn in Stegeren, centraal gelegen tussen Ommen, Dedemsvaart en Hardenberg!

10 minuten foto's maken 3 digitale foto's.
Bijbestellen is mogelijk. 

€59

Prijs per kind. De shoot is geschikt voor één kind. Wil je met meerdere kinderen op de foto? Boek dan aansluitende tijdvakken.

boek hier!

maak samen herinneringen

vraag en antwoord

Wat als het regent?

Veelgestelde vragen en extra informatie;

De shoots worden dan verzet naar zondag 18 juni, het tijdstip blijft hetzelfde. Kun je dan niet? Dan krijg je een cadeaubon twv €59 voor een shoot een andere keer. Geld terug krijgen is met minishoots niet mogelijk.

Mijn kind is totaal niet knuffelig

Voor kleine kinderen geldt;  
Dat is voor de shoots geen probleem, je krijgt dan alleen wat minder echte knuffel foto's. Maar handjes vasthouden, spelen en dmv leuke opdrachtjes krijg ik jullie toch moois samen op de foto.
Bij grote kinderen ( daar vallen volwassen kinderen ook onder);
Als jullie normaal weinig lichamelijk contact hebben en daar niet van houden, is de motherhood shoot misschien niet de geschikte
shoot voor jullie.

Hoe gaat het qua betalen?

Je ontvangt een factuur, pas na betaling van de factuur is de plek voor jullie gereserveerd. Je betaald dus voorafgaand aan de shoot.
Mocht je achteraf foto's willen bij bestellen dan kan dit, daar ontvang je achteraf dan een factuur van. Foto's bij bestellen kost €20 per digitale foto.

hoe ontvang ik de foto's?

Je ontvangt de foto's met watermerk in een online galerij, daaruit kan je je foto's kiezen en bestellen!
Na het uitkiezen van de 3 foto's ( even eventueel bijbestellen) kun je de foto's zonder watermerk downloaden.